פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...
רוטב פיצה פשוט
רוטב פיצה פשוט וקל ל...
בורקס פיצה מעולים
מתכון מצויין לבורקס ...
פיצה דיאטטית
פיצה עשירה בסידן, דל...
פיצה איטלקית
למה לטוס לאיטליה כשה...




פיצה מעולה וקלה להכנה לחולי צליאק, ללא גלוטן.

רכיבים:

 

בצק:

 

כוס קמח מרמולייט

 

חצי כוס קמח סויה

 

כפית אבקת אפיה

 

חצי כוס קמח תפוחי אדמה

 

כפית מלח

 

50 גרם מרגרינה רכה

 

רבע כוס חלב.

 

אופן הכנה:

 

1. מערבבים את כל חומרי הבצק, במידה והבצק יוצא יותר מדי מיימי ניתן להוסיף מעט קמח נוסף.

 

2. מרדדים את הבצק לעיגול על ניר אפיה.

 

3. מורחים שכבה דקה מאוד של שמן זית.

 

4. חותכים שלוש עגבניות לחתיכות קטנות ומפזרים על הפיצה (ניתן למרוח רסק או רוטב עגבניות במקום).

 

5. מתבלים במלח, פלפל ואורגנו.

 

6. מפזרים גבינה מגורדת ותוספות נוספות אם רוצים.

 

7. מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות ל-20 דקות או עד שהבצק מזהיב.

 

 בתאבון ובהצלחה.