פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה איטלקית
למה לטוס לאיטליה כשה...
פיצה טבעונית
מתכון מצויין להכנת פ...
מיני פיצות
הכינו פיצות קטנות לנ...
מלאווח פיצה
מתכון טוב להכנת פיצה...
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...




מתים לפיצה ואין כוח לבלאגן? מתכון מהיר להכנת פיצה מפיתה

מצרכים (4 מנות): 

1 כ 150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת. 

2 פיתות חצויות לשניים.  (4 חצאים) 

2 כפות שמן זית. 

קטשופ. 

תבלינים שונים (זעתר, שומשום, טימין).

ירקות קצוצים לבחירתכם. 

אופן הכנה: 

 1. לוקחים תבנית אפיה ומניחים עליה את ארבעת חצאי הפיתה  - רצוי על נייר אפיה. 

 2. מורחים את שמן הזית בעזרת כף על הפיתות ומפזרים את השומשום והזעתר . 

 3. בעזרת כף יש למרוח את הקטשופ - שימו לב כי יש למרוח שכבה דקה. 

 4. יש לפזר את פירורי הגבינה בכל אחד מן החצאים. 

 5. לאחר מכן יש לפזר את הירקות החתוכים לפי הטעם האישי שלכם! 

 6. יש להכניס לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ- 5 עד 10 דקות.