פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה יוונית
פיצה בסגנון יווני עם...
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...
מלאווח פיצה
מתכון טוב להכנת פיצה...
מיני פיצות
הכינו פיצות קטנות לנ...
רוטב פיצה פשוט
רוטב פיצה פשוט וקל ל...




פיצה מדהימה במינימום השקעה!
מצרכים :
-          שמן זית איכותי
-          1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
-          1/3 כוס מוצרלה מגוררת
-          1/3 כוס גבינת "בשן" מגוררת
-          1 בצק לפיצה לפי המתכון (הפניה למתכון למטה)
-          1/2 כוס רוטב עגבניות קלאסי
-          6 עגבניות מיובשות מושרות בשמן חתוכות לרצועות דקות
-          עלי בזיליקום טריים
 
הוראות הכנה:
-          מחממים תנור מראש ל 220 מעלות
-          משמנים קלות נייר אפיה בשמן זית
-          מערבבים את שלושת הגבינות יחד בקערה
-          מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות שוות. על משטח מקומח היטב, מרדדים חלק אחד מהבצק למשטח בצורה אובאלית.
-          מעבירים למגש המשומן, מברישים את הקצוות בשמן זית. מורחים 1/3 מכמות הרוטב על הבצק, מפזרים מעל 1/3 מכמות העגבניות המיובשות ו 1/3 מכמות תערובת הגבינות.
-          אופים עד שקצוות הפיצה מזהיבות – כ 10-12 דקות
-          מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי בזיליקום, פלפל גרוס וטפטוף של שמן זית
חוזרים על הפעולה עם 2 החלקים הנותרים של הבצק , הגבינות והעגבניות