פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה יוונית
פיצה בסגנון יווני עם...
פיצה גבינות ועגבניות מיובשות
פיצה מדהימה במינימום...
בצק לפיצה במיקסר
מתכון לבצק פיצה איכו...
בצק דק ופריך לפיצה
בצק דק, פריך וטעים מ...
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...




מתכון לפיצה מעולה עם בצק עבה כמו של פיצה האט

המתכון הינו מתכון אשר מזכיר מאוד את הפיצה של פיצה האט .
כמובן שלמתכון אין קשר לחברה עצמה אך לא תתאכזבו!

רכיבים:
1 ו-1/3 כוסות מים פושרים
¼ כוס חלב (אפשר גם חלב דל-שומן )
½ כפית מלח
4 כוסות קמח
1 כף סוכר
1 חבילה שמרים יבשים
2 כפות שמן צמחי (לבצק)
שמן צמחי למריחת התבניות
חמאה מומסת או מחמאה (מרגרינה בטעם חמאה)
400 גר´ גבינת מוצרלה

אופן הכנה:
לבצק -

לשים שמרים, סוכר, מלח וחלב בקערה גדולה.

  1. הוסיפו מים וערבבו היטב.
  2. הניחו את התערובת בצד ל-2 דקות.
  3. הוסיפו את השמן וערבבו שנית.
  4. הוסיפו את הקמח וערבבו עד לקבלת בצק שהקמח נספג בו.
  5. העבירו למשטח שטוח ולושו כ- 10 דקות.
     
  6. חלקו את הבצק ל- 3 כדורים.
  7. הוסיפו מעט שמן ב – 3 תבניות בקוטר 22 ס"מ.
  8. רדדו כל כדור לעיגול של כ – 22 ס"מ על מנת שיתאים לתבנית.
  9. הניחו את הבצק בתבניות.
  10. מרחו בחמאה מומסת את הבצק, בחלק החיצוני של העיגול וכסו את התבנית עם צלחת.
  11. שימו את התבניות באזור חם בבית (עדיף ליד חלון עם שמש) ותניחו לו לתפוח לשעה עד שעה וחצי.

חממו מראש את התנור ל- 250 מעלות.
צקו את הרוטב על הבצק ומרחו אותו עד לכ 2 ס"מ מהקצה.
פזרו את גבינת מוצרלה ותוספות נוספות לבחירתכם.

את הפיצה אופים עד שהגבינה מבעבעת והקרום החיצוני הופך לחום זהבהב.

בתאבון!