פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה כמו האט
מתכון לפיצה מעולה עם...
מיני פיצות
הכינו פיצות קטנות לנ...
רוטב פיצה לילדים
רוטב פיצה מותאם לילד...
רוטב פיצה חריף
רוטב פיצה חריף, מהיר...
פיצה מעולה
פיצה ביתית מעולה עם ...




בצק דק, פריך וטעים ממש לפיצה או כל דבר אחר

המצרכים: 

25 גרם שמרים מומסים ב 1/3 כוס מים פושרים. 

3 וחצי כוסות קמח 

2 כפיות מלח 

1 ורבע כוסות מים פושרים 

3 כפות שמן זית 

ההכנה: 

1. שמים את הקמח, מלח והמים בקערה, מוסיפים את השמרים המומסים, מערבבים עם כף ומחכים 3-4 דקות. 

2. לשים מספר דקות את הבצק בעזרת החלק התחתון של כף היד עד שהוא נעשה רך וגמיש. 

3. נותנים לבצק לנוח 2 דקות ומעבדים פנימה את השמן תוך כדי לישה. 

4. מכסים את הבצק בצלחת ונותנים לו לתפוח לפי 3 מגודלו המקורי (בין שעה וחצי שעתיים). 

5. מוציאים את הבצק מן הקערה וחובטים בו כדי להוציא ממנו את האוויר. 

6. משטחים את הבצק ומחלקים אותו לשלוש חתיכות שונות. מחזירים לקערה ונותנים לו לתפוח שוב לפי 2-3 מגודלו המקורי החדש. 

7. משטחים את הבצק ומתחילים לערוך לעלה. 

8. כאשר מגיעים לעובי הרצוי, מקמחים ומניחים לכמה דקות.

9. הבצק מוכן למילוי ואפיה - אופים בחום של 220 מעלות ל12-14 דקות עד שהבצק תפוח וזהוב. 

מובטח לכם בצק דק ומעולה פריך וטעים אשר מזכיר את הבצק של דומינוס פיצה