פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה ביתית
מתכון לפיצה בטעם בית...
רוטב פיצה משובח
רוטב עגבניות לפיצה ק...
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...
פיצה כשרה לפסח
מתכון להכנת פיצה כשר...
בצק לפיצה במיקסר
מתכון לבצק פיצה איכו...




למה לטוס לאיטליה כשהפיצה מגיע אליכם?

בצק: 

 3.5 כוסות קמח לבן 

 25 גר' שמרים (שמרית) 

 1 כוס מים פושרים 

 3 כפות שמן זית 

 1 כפית מלח 

 2 כפיות סוכר

 

 מלית: 

 רוטב עגבניות טריות, מסונן 

 עשבי תיבול לבחירה 

 שיני שום כתושות 

 מעט שמן זית 

 פלפל שחור טחון טרי 

מלח 

 גבינה מגוררת (פרמזן, מוצרלה, קשקבל)

 ירקות קצוצים (בצל, עגבניות, טונה, פלפלים קלויים, בטטה, תירס וכדומה)

 

 אופו הכנה: 

 1. שמים את הקמח בקערה גדולה ויוצרים גומה במרכזו. מוסיפים את כל המרכיבים   פרט למלח ומים. לאחר מכן מוסיפים קמח ומים בהדרגה. 

מוסיפים את המלח ולשים את העיסה ביד במשך 10 דקות לפחות או במיקסר. מתפיחים את הבצק כשעה וחצי או עד הכפלת הנפח.

  2.מרדדים את הבצד בתבנית אפיה מלבנית או עגולה גדולה. 

 3. לאחר ששיטחנו את הבצק, מניחים עליו את רוטב העגבניות ואת הגבינה המגוררת ומפזרים מעל  הגבינות את הירקות הקצוצים.

4. אופים בחום בינוני (180 מעלות) כחצי שעה.