פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
רוטב פיצה פשוט
רוטב פיצה פשוט וקל ל...
עוגת פיצה
עוגת פיצה מצויינת המ...
בצק לפיצה במיקסר
מתכון לבצק פיצה איכו...
פיצה כמו האט
מתכון לפיצה מעולה עם...
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...




הכינו פיצות קטנות לנשנוש לכל אירוע ואירוח

חומרים: 

בצל אחד פרוס דק 

פרוסות גבינה חתוכות באורך של 3-5 ס"מ 

100 גרם חמאה 

עגבניות שרי פרוסות דק - בהתאם לכמות 

2 כוסות קמח תפוח 

1\\2 כוס רוויון 

3 כפות רסק 

ירקות חתוכים לפי בחירה 

אופן הכנה:

    

     מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות צלסיוס. 

    מרפדים שתי תבניות בגודל 28*32 ס"מ בנייר אלומיניום. מברישים בחמאה מומסת או בשמן.

    מניחים קמח וחמאה בקערה מעבד מזון. 

    מעבדים במשך 30 שניות, או עד שנוצרת תערובת פרורית עדינה. 

    מוסיפים רוויון, מעבדים 30 שניות או עד שהתערובת אחידה. לשים בעדינות את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, עד שהבצק חלק. 

    מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ. 

    חותכים לעיגולים  בקוטר 5 ס"מ. מניחים את העיגולים בתבניות.  

    . מורחים רסק עגבניות בשכבה אחידה על בסיסי הפיצה. 

    מוסיפים את הירקות החתוכים בצל ועגבניות, מסיימים בגבינה.

    אופים במשך 15 דקות, או עד שהפיצות פריכות.

 

בתאבון!