פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
בצק לפיצה
דרך קלה, מהירה וטוב...
פיצה יוונית
פיצה בסגנון יווני עם...
רוטב פיצה איכותי
מתכון לרוטב פיצה, לה...
בצק פיצה פשוט להכנה
מתכון להכנת בצק לפיצ...
פיצה על פיתה
מתים לפיצה ואין כוח ...




הכינו פיצות קטנות לנשנוש לכל אירוע ואירוח

חומרים: 

בצל אחד פרוס דק 

פרוסות גבינה חתוכות באורך של 3-5 ס"מ 

100 גרם חמאה 

עגבניות שרי פרוסות דק - בהתאם לכמות 

2 כוסות קמח תפוח 

1\\2 כוס רוויון 

3 כפות רסק 

ירקות חתוכים לפי בחירה 

אופן הכנה:

    

     מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות צלסיוס. 

    מרפדים שתי תבניות בגודל 28*32 ס"מ בנייר אלומיניום. מברישים בחמאה מומסת או בשמן.

    מניחים קמח וחמאה בקערה מעבד מזון. 

    מעבדים במשך 30 שניות, או עד שנוצרת תערובת פרורית עדינה. 

    מוסיפים רוויון, מעבדים 30 שניות או עד שהתערובת אחידה. לשים בעדינות את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, עד שהבצק חלק. 

    מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ. 

    חותכים לעיגולים  בקוטר 5 ס"מ. מניחים את העיגולים בתבניות.  

    . מורחים רסק עגבניות בשכבה אחידה על בסיסי הפיצה. 

    מוסיפים את הירקות החתוכים בצל ועגבניות, מסיימים בגבינה.

    אופים במשך 15 דקות, או עד שהפיצות פריכות.

 

בתאבון!