פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
בצק לפיצה
דרך קלה, מהירה וטוב...
בורקס פיצה מעולים
מתכון מצויין לבורקס ...
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...
בצק פיצה פשוט להכנה
מתכון להכנת בצק לפיצ...
בצק לפיצה במיקסר
מתכון לבצק פיצה איכו...




פיצה מהירה להכנה וממש טעימה בתאבון!

מצרכים:
2 תבניות גדולות לתנור

בצק:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כוסות מים פושרים
מעט מלח
כף שמן
חצי כפית סוכר

רוטב:
4-5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
מעט אורגנו
פלפל שחור
כף מרק עוף פרווה
כף שמן
4 שיני שום
מעט פפריקה מתוקה/חריפה
גבינה צהובה מגורדת כ- 400 גרם
תוספות שונות: בצל פרוס, תירס, טונה, עגבניות, זיתים .

אופן ההכנה:
 
בקערה גדולה מערבבים את הקמח עם השמרים לאחר הערבוב של שניהם מוסיפים את הסוכר, המלח, השמן והמים.

לשים את הבצק ולפי מידת הצורך והדביקות בכף היד מוסיפים טיפין טיפין קמח עד ליצירת כדור יפה ועגול של הבצק.

מתפיחים כ3/4 שעה במקום חם ונעים.

בינתיים מכינים את הרוטב:
nמערבבים את כל המצרכים לרוטב ועל פי הטעם אפשר להוסיף יותר או פחות שום ופפריקה חריפה.

לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו לשני חלקים שווים.

מרדדים כל חלק לתבנית אפיה ומשאירים אותו בתבנית כ-10 דקות להתפחה קלה.
לאחר ההתפחה הקלה בתבנית מורחים את הרוטב במידה שווה ולא בהגזמה
מפזרים את הגבינה הצהובה ואת התוספות על פי החשק והטעם.

אופים את הפיצה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 35 דקות.