פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה דיאטטית
פיצה עשירה בסידן, דל...
רוטב פיצה איכותי
מתכון לרוטב פיצה, לה...
בצק פוקצה
מתכון מצויין להכנת ב...
פיצה יוונית
פיצה בסגנון יווני עם...
בצק לפיצה
דרך קלה, מהירה וטוב...




מתכון מצויין להכנת בצק פוקצה כבסיס לפיצה

מרכיבים

 

500 גר' קמח לבן

 

15 גר' שמרי שמרית

 

1.5 כפות מלח

 

חצי כוס שמן זית

 

קמצוץ רוזמרין

 

מעט אורגנו

 

זעתר טרי

 

בזיליקום

 

1.5 כוס מים

 

אופן הכנה

 

1. הכניסו למקיסר עם מלוש את הקמח, שמרים, מלח ועשבי התיבול ועיבדו אותם יחד.

 

2. הוסיפו בקצב איטי את שמן הזית ולאט לאט ובהדרגתיות את המים עד אשר מתקבל בצק לח (אך לא דביק מידי).

 

3. לושו את הבצק ביד עם קמח כ-5 דקות וכסו אותו לשעה ע"מ שיתפח.

 

4. עבדו את הבצק לגודל ולצורה שתרצו.

 

5. הרטיבו את הבצק עם מעט מים וכסו אותו בשנית לחצי שעה נוספת.

 

6. הוסיפו על הבצק את התוספות שתרצו והכניסו לתנור שחומם מראש על 220 מעלות.

 

7. חכו עד שהפוקצ'ה תזהיב והוציאהו אותה מהתנור.

 

בתאבון!